Η ιδέα.

Η Safegon engineering & marine, γεννήθηκε σε χώρους εργασίας όπου η πρόληψη ατυχημάτων και η ανάγκη αποφυγής τραυματισμών σε συνδυασμό με τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας, ήταν προτεραιότητα.

Η πολύχρονη παρουσία μας σε μηχανοστάσια πλοίων μας έδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία ασφαλούς διαχείρισης μηχανολογικών εργασιών. Η τήρηση των αυστηρών κανόνων που διέπουν τη λειτουργία ενός πλεούμενου και οι τεχνική μας εξέλιξη, ήταν εφόδια ώστε να αποκτήσουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία από πρώτο χέρι.

Παράλληλα, η ενασχόληση μας με το χώρο του μηχανοκίνητου και τη οδικής ασφάλειας, η άμεση επαγγελματική μας επαφή με τα συνεργεία ξηράς, καθώς και η εμπειρία μας στο εμπορικό κομμάτι προϊόντων ασφαλείας και εργασίας, μας έδωσαν μια ολοκληρωμένη δυνατότητα να στήσουμε και να οργανώσουμε σωστά μια εταιρεία που θα καλύπτει ικανοποιητικά τους τομείς της ναυτιλίας, του μηχανοκίνητου, της υγείας και των κατασκευών.

Η εταιρεία.

Ο στόχος μας, δεν είναι η δημιουργία ενός ακόμα κοινού καταστήματος λιανικής πώλησης, αλλά ενός χώρου όπου η συμβολή μας στην αποφυγή τραυματισμών και στη βελτιστοποίηση του χώρου εργασίας, θα είναι προτεραιότητα.

Βασική μας αρχή, είναι η παροχή πιστοποιημένων ειδών, που θα έχουν δοκιμαστεί από εμάς ή έμπειρους συνεργάτες, με σκοπό την εξακρίβωση της χρηστικότητας και της ποιότητας τους.  Δεν εμπορευόμαστε, κάτι που δε θα χρησιμοποιούσαμε εμείς.

Η πολιτική μας, βασίζεται στη συνεχή αλλά μελετημένη επέκταση της γκάμας μας με σκοπό την κάλυψη ολοένα και περισσότερων αναγκών και κλάδων. Ξεκινάμε με τη μέθοδο σκάλας και περνάμε στο επόμενο σκαλί όταν θα έχει εδραιωθεί το προηγούμενο. Η επεκτατική πολιτική θα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε κάτι νέο κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το χώρο μας, ή το διαδικτυακό μας κατάστημα.

Με τιμή,
Γονάκης Γ. Γεώργιος, μηχανικός εμπορικού ναυτικού.